KORRES

KORRES on kreikkalainen luonnonkosmetiikkasarja. Täydellinen, kliinisesti testattu ja tehokas valikoima hiustenhoitotuotteita jokaiselle hiuslaadulle. Orgaaniset kreikkalaiset kasviuutteet yhdistettynä äärimmäisen tehokkaisiin aktiivisiin ainesosiin kosteuttavat ja suojaavat hiuksia ulkoisilta haittavakutuksilta varmistaen terveiden hiusten kasvun.

Hiustenhoitosarjan shampoot ja hoitoaineet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, joilla on hoitavia ominaisuuksia. B5-provitamiinit ja B3-vitamiinit lisäävät hiusten kiiltoa ja joustavuutta sekä suojaavat niitä mekaaniselta kulumiselta.

Valikoimasta löydät myös päivittäiseen käyttöön sopivat vartalonhoitotuotteet. Niissä yhdistyvät laadukkaat luonnon raaka-aineet, hoitavuus ja herkulliset tuoksut. Pehmeävaahtoiset suihkugeelit hemmottelevat niin ihoa kuin aisteja kosteuttamalla pitkäkestoisesti ja hurmaavilla tuoksuillaan. Kosteuttavat vartalovoiteet sisältävät runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka herättävät orvaskeden antamalla ihosoluille varsinaisen energiapaukun.

Yhdeksän luonnollista naamiota ja kuorintaa sopivat kaikille ihotyypeille, jolloin valinnan voi tehdä ihon erityisten, välittömien tarpeiden mukaan. Valikoima kattaa kaikki ihon tarpeet kiinteytyksestä syväpuhdistukseen. Kaikki tämän uuden tuoteperheen jäsenet ovat täynnä eksoottisten hedelmien iholle hyödyllisiä raaka-aineita - saat välittömästi iholla näkyvät tulokset täynnä luonnollista tehoa ja taivaallista tuoksua.

[Kuva: Korres]


Wella - Nioxin

Erikoissarja ohuille ja oheneville hiukselle sekä hiustenlähtöön. Hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä. Nioxinin ainutlaatuinen ihonhoitoon perustuva lähestymistapa aikaansaa sekä välittömiä että pitkäkestoisia tuloksia. Hiusten ohenemista hoitavat 3-osaiset järjestelmät on suunniteltu puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan täsmällisesti niitä tekijöitä, joista kunkin henkilön hiusten oheneminen johtuu. Nioxin Cleanser auttaa poistamaan karvatuppia tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita hiuspohjasta ja hiuksista. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään entistä runsaammilta. Nioxin Scalp Revitaliser kevyt hoitoaine antaa hiuksille kimmoisuutta ja säätelee kosteustasapainoa. Nioxin Scalp Treatment sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, jotka tekevät hiuspohjasta raikkaan.

[Kuva: Wella Nioxin]


KC Professional - Black Edition

Four Reasons Black Edition on premium-tason sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason muotoilu- ja viimeistelytuotteet kaikkien ulottuville - fiksuun Four Reasons -hintaan. Four Reasons Black Edition -sarjan kymmenen tuotteen monipuolisella kokonaisuudella toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Miksi tyytyisit vähempään?

[Kuva: KC Professional - Black Edition]


KC Professional - No Nothing

KC Professional on kehittänyt uuden kotimaisen No nothing Very Sensitive -tuotesarjan kaikille pohjoismaisen herkkäihoisille ihmisille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. No nothing -tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle - etenkin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Tämä puolueeton luotettavuuden osoitus kertoo siitä, että No nothing -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat välttää ja vähentää hajuste- ja kemikaalikuormitusta sekä myös useimmille allergisille ja astmaatikoille. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet usealle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat. No nothing näyttää, että herkkyys on hyve eikä haitta. Tuotteet kehottavat välttämään elämän ärsyttäviä asioita ja iloitsemaan niistä, jotka tekevät hyvää. Siksi ne sopivat niin monelle.

[Kuva: KC Professional - No Nothing]


KC Professional - Bio System

Biosystem -tuotteet on kehitelty avuksi erilaisiin hiuspohjan ongelmiin ja häiriöihin, niiden ennaltaehkäisemiseen sekä hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hiuspohjan ongelmista ei kannata kärsiä turhaan! Biosystem -tuotteilla hoidat hiuspohjasi vaivattomasti kuntoon. Biosystem -tuotteet eivät sisällä hajusteita eivätkä väriaineita, ja niillä on onnistuneesti hoidettu vaikeitakin hiuspohjan ongelmia.

[Kuva: KC Professional Bio System]


Forme - Haircare

Forme Haircare tuotesarja on korkealaatuista ja yksilöllisesti suunniteltua tehohoitoa kaikenlaisille hiuksille. Hoitava tyrninsiemenöljy imeytyy hiukseen tehokkaasti silottaen ja vahvistaen hiuksen rakennetta sekä samalla korjaten vaurioituneita hiuksia. Raikastava koivu-uute puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti samalla kosteuttaen hiusta. Kohottaa, vahvistaa ja tekee hiuksista miellyttävän pehmeät. Rauhoittava apilankukkauute uudistaa ja kosteuttaa hiusta sekä hiuspohjaa. Raikas kosteuttava vaikutus säilyy hiuksissa pitkään. Lisää hiusten käsiteltävyyttä ja vähentää sähköisyyttä.

[Kuva: Forme - Haircare]


Keune - Care Line

Ylellisyyttä päivittäiseen hiusten ja hiuspohjan hoitoon: Care Line -tuotteet ravitsevat hiuksia ja tasapainottavat hiuspohjan normaalia toimintaa, luonnolliset mineraalit parantavat pitkäkestoisesti niin hiusten kuin hiuspohjankin kuntoa. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helposti kammattavat.

[Kuva: Keune - Careline]


Keune - Design Line

Keune Design -sarja erottuu tunnistettavalla pakkauksellaan sekä tuotteillaan. Design -sarja tarjoaa työkalut onnistuneeseen tyyliin missä ja milloin tahansa. Tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille hiustyypeille.

[Kuva: Keune - Designline]