Olaplex hiustenhoitokäsittely

Mikä on Olaplex?

Olaplex on patentoitu keksintö, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden - sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Miten kaikki sai alkunsa?

Kaikki alkoi siitä, kun kaksi maailman johtavaa materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker löivät viisaat päänsä yhteen. Ennakkoluulottomalla otteella tämä huipputiimi keksi yhden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset - kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen - tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen, eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

Miten se toimii?

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

Kuinka me sitä käytämme?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.

Yhteensopivuus erilaisten hiusten ja tuotteiden kanssa

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

[Kuva: KC Professional - Olaplex]


Mago hiustenpidennykset

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennys, mutta mikä erottaa sen muista pidennystekniikoista?

Yksinkertainen ja nopea kiinnitys: Mago -pidennystekniikka on noin 40% nopeampi kiinnittää kuin sinettipidennys.

Ei vaurioita omia hiuksiasi: Mago -pidennystekniikka ei vaurioita hiuksia millään tavalla. Osiot solmitaan hiuksiin puuvillalangalla.

Luonnollinen liikkuvuus: Mago -pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä hiuksiin. Pidennysosio on kiinni hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla, jonka vuoksi pidennyshiuksen liike on hyvin luonnollista.

Huomaamaton solmukiinnitys: Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota ja lämpöä. Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Helppo poistaa: Mago -pidennys on yksinkertainen poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa.

Kevyt tunne hiuksissasi: Mago -pidennykset kiinnitetään puuvillalangalla. Langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Lopputulos on kevyt.

Allergiavapaa: Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Asiakas voi käyttää Mago -pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

Ympäristöystävällinen: Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin asiakkaat, kampaajat kuin ympäristökin.

Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon, jossa selvitetään sinun yksilöllinen tarpeesi. Riittääkö tuuhennus vai haluatko pidennyksen? Tehdäänkö suoralla vai laineikkaalla hiuksella? Mikä väri ja pituus olisi paras? Kuinka monta pakettia hiusta tarvitaan? Näiden perusteella laskemme lopullisen kustannuksen, tilaamme juuri sinulle sopivat hiukset ja varaamme ajan varsinaiseen pidennykseen.

[Kuva: Kinnunen - Simply Natural Mago]


SoPolish kynsien kestolakkaus

SoPolish kestolakalla saat kynsillesi täydellisen suojan ja noin kaksi viikkoa kestävät upeat kynnet. Ennen SoPolish-kestolakan levittämistä kynnen päälle asetetaan Vital Nailskin -kalvo, joka toimii suojaavana kerroksena ja ylläpitää kynsien luonnollista terveyttä ja elinvoimaisuutta. Kestolakan voit poistaa itse koska tahansa kuorimalla sen kynnen päältä ilman haitallisia kemikaaleja. Tämä kynsiystävällinen ratkaisu sopii kaikille kynsityypeille.

[Kuva: ProNails - SoPolish]